23.3.13

Hells Ange....No, Sons of Abraham

This ridicu...religious sign I found while walking around the centre of Tampere, Finland.
First impression was, are these some kind of MC club impersonators, like bad boys of god?
Actually this is sign of religious MC club, Sons of Abraham. They even have their own web pages and all.

I've been biking half of my life and never seen these boys anywhere. Never been in religious parties or happenings, tough. And probably never will.

Great B&W shot I got anyway, don't you think.

Even better B&W shots you'll find from here

6 comments:

Dragonstar said...

What a fun find! Beautifully framed photo.

HansHB said...

I agree, great photo!

Sons Of Abraham MCC said...

Moro!

Harmi kun huomasimme tämän kuvasi ja kirjoituksesi vasta nyt - heinäkuussa 2013. Meillä ei ole ollut aavistustakaan blogistasi ja sinun olemassolostasi ennen sitä.

Vähän samoin on sinulle tainnut käydä meidän suhteen. Kirjotat ettet ole koskaan nähnyt meitä missään - asiahan täytyy korjata :) olet tervetullut (ja kuka tahansa blogisi lukija) vierailemaan tallillamme osoitteessa Teerentie 24 keskiviikkoisin klo 17 jolloin meillä on siellä avoin tallipäivä.

Olemme olleet läsnä kaikissa sekä Pirkanmaan alueellisissa, että Biker Unionin valtakunnallisissa Biker Meetingeissä vuodesta 2010 alkaen. Ilmeisesti et ole ollut läsnä niissä? Samoin olemme osallistuneet useisiin eri kerhojen järjestämiin juhliin, memorial runeihin ja erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Olemme olleet kolmena vuonna omalla näyttelyosastolla Hot Rod & Rock Show-messuilla Pirkkahallissa jossa olemme mm. voittaneet Club-sarjassa pokaalin josta myös Kopteri-lehti uutisoi.
Pääsiäisenä järjestimme yhdessä Kumi MC:n kanssa Bikereiden Biljarditurnauksen joka niinikään huomioitiin tiedotusvälineissä.

Lisäksi olemme itse järjestäneet tuhansia ihmisiä keränneitä hyväntekeväisyyskonsertteja joista mm. Aamulehti on etusivullaankin uutisoinut. Bikereiden Joulukirkko järjestetään 2013 keskustorin Vanhassa kirkossa jo kolmatta kertaa, Kukkaisviikkojen motoristimessua olemme olleet usein järjestämässä, tänä kesänä järjestimme keskustorilla Biker's Church - for God's sake tapahtuman jonne saavuimme letkan kärjessä pitkin Hämeenkatua poliisin suljettua kadun muulta liikenteeltä. Ensi vuonna se järjestetään Laukontorilla samanaikaisesti Sauna Open Airin kanssa.
Tässä nopeasti kerrottuna jotakin (vain murto-osa) toiminnastamme - mutta sinä se vain et ole nähnyt meitä missään?! Olet löytänyt nettisivumme, joten löydät varmasti myös fb-ryhmämmekin ja yhteystietomme - tervetuloa seuraamaan.

Ystävällisin terveisin,

Ari Santaharju, pres
Sons Of Abraham MCC

Kenobiitti said...

Hyvä Presidentti Ari,

Totta se on, en ole koskaan aiemmin, ennen tuon kuvan ottamista, nähnyt tai kuullut teistä mitään.
Suosittelen teidän tekevän jotain näkyvää mikä kiinnostaa tavallista ihmistä.

-Kenobiitti

Sons Of Abraham MCC said...

Parahin Kenobiitti,

Kiitoksia suosituksesta, koetetaan järjestää jotakin.
Anyway, hieno kuva!

Toivotamme sinulle menestystä harrastukseesi.

Ystävällisin terveisin,

Ari

Anonymous said...

Aina ihmetyttää MC-tunnuksien kantaminen liiveissä.