23.3.13

Hämpin Parkki, Tampere


Viikonlopun kunniaksi ajattelin käydä oikein kaupungissa pyörähtämässä ja katselemassa ison maailman menoa ;-) 
No samalla piipahdin kamerakaupassa tsekkailemassa mikä kamera tullisi seuraavaksi hankkia. Cannonin S95 kun alkaa tuntua liian hitaalta nopeaan maailmaan. Onko seuraava jopa niinkin vastenmielinen merkki kuin SONY?
Mutta siitä Hämpin parkista. Kalliina on juttujen mukaan pidetty ja kallis on. Hieman yli tunnin pysäköinti maksoi 4 Euroa, ei ole halpaa ei.

Toinen lehtijutuissa silmiinpistävä asiana ollut on pysäköintiluolan ammottamiinen tyhjyyttään.
Kuten tästäkin kuvasta jokainen voi omin silmin nähdeä, ei ole tyhjä ei. Tosin samalla nähdään, että paikkoja on kyllä erittäin hyvin vapaana, mutta ei se tyhjä ole.

Seuraava steppi kaupungilta on tietenkin katutason pysäköinnin lopettaminen, katujen muuttaminen kävelykaduiksi tai radikaali hinnan nosto katutasolla. Sillä pakko tänne on asiakkaita saada, eikö?

Siitä päästään seuraavaan asiaan, eli siihen paljon puhuttuun rantaväylän tunneliin, jota pösilöimmät kaupunkilaiset vieläkin kehtaavat mitä ihmeellisimmillä tekosyillä vastustaa.

Nythän on niin, että Hämpin parkki jatkettava ainakin Hämeenpuistoon asti ja siitä rantaväylän tunnelista tehtävä liitännät suoraan Hämppiin, niin ja Frenkelin pysäköintiluola on yhdistettävä tähän kombinaattiin.

Kysykää minulta jos ette tiedä miten liikenne pitäisi Tampereella järjestää, NI!


No comments: