19.1.13

Vai on ABC:lla huonoa ruokaa?

No, todellakin on. Itse sen omin maistimin eilen todistin.
Kaikkihan alkoi lehtijutusta, jonka voi lukea täällä.

No siitä innostunena ajelin ruokatunnilla Kalevan ABC:lle ja ajattelin joko todistaa jutun todeksi tai humpuukiksi. Ja miten kävi, toden totta, se ruoka oli huonoa, etten sanoisi luokatonta.
Ja onhan näitä juttuja muuallakin kuin vain tuossa ESS:ssa, kokeilkaa vaikka googlettaa.

Tässä pari kuvaa:
Jep, maitoa olisin juonut jos sitä olisi ollut, mutta hanasta tuli vain pari tippaa eikä henkilökuntaa missään vaikka tilanne olisi luultavasti pitänyt olla korjattuna jo aikoja sitten.
Turha mainostaa maitoa ruokajuomaksi jo pöntöt ammottaa tyhjyyttään.

Tässä se sitten on, koko satsi tuossa yläkuvassa (miinus salaatti).
Piti olla bolognese kastiketta ja broilerinfilettä riisillä ja kermaperunoilla.
Bolognese kastike muistutti enemmän kuravetta, johon oli kaadettu korppujauhoja kuin mitään missä olisi ollut jauhelihaa saati bologneseä. Se oli niin löysää että piti imeyttää se riisiin jotta sitä oli mahdollista edes haarukoida tuulensuojaan.
Ehdottomasti surkeinta bolognese kastiketta mitä olen koskaan maistanut ja olen syönyt sitä mm. Soexon ruokaloissa ja se on jotain sekin. Referenssiä siis löytyy.
Broilerin file puolestaan näytti hyvältä, mutta oli kuivaa kuin sanonko mikä tai kenenkä. Kastikkeella kun sen vuorasi sen saattoi kuvitella voivansa syödä, mutta ihan kaikkea en edes minä saanut alas.
Kuivuus oli samaa luokkaa kuin oreganossa ja koittakaapa syödä vaikka vaan lusikallinen oreganoa ilman maitoa! Onnistuuko? Ei onnistu se.
Broiskun kastike sinällään maistui kyllä jo joltain eli paljon paremmalta kuin mainittu bolognese mikä ei bolognesea edes ollut.
Entäs ne lisukkeet, salaateista en edes puhu.
Perunat oli tavallaan ihan syötäviä, kukapa pystyisi kermaperunoita täysin pilaamaan.
Riisi, se oli jotain mihin ei ikinä "ravintolassa" aiemmin ole tullut törmättyä. Sanotaanko vaikka riittävän kypsää, hautunut vissiin koko päivän jossain takahuoneessa. Edes e kastike ei oikeasti imeytynyt siihen vaan löysimmiltä osin valui riisin läpi, jolloin "korppujauho" jäi siihen riisin päälle. Makua tosin ei ollut missään.

Yo. kaukaloista sitä "herkkua" sai lautaselleen kauhoa niin paljon kuin mieli tekee ja tän jälkeen ei todellakaan enää kovin helposti tee.

Toistaiseksi huonoin kaikista ABC asemien ruoista on tämä.
Aiemmat pohjanoteeraukset olivat ABC Utti ja ABC Aura. Tarkemmin kun ajattelee niin kyllä nämä kaikki kolme tässä esille otettua ovat aivan yhtä surkeita olleet eikä ihan heti enää tee mieli mennä ABC:lle syömään ainakaan noutopöytäruokaa, HYI!

Helppoja ja nopeitahan ne on kuvun täyttämiseen, mutta jos laatu on tätä, ei kiitos.

No comments: