27.1.13

Kuoleman valtakunta

Tämä postaus liittyy lopujen lopuksi myös viikon numerokuvahaasteeseen, joten kärsivällisyyttä.
Mutta ensin kohti kuolemaa
Ken tästä käy, saa kaikki rahansa heittää. Siltä se aonakin jälkeenpäin tuntui, sillä tämä Tampereen Vapriikissa nyt meneillään oleva näyttely on monessakin lehdessä ja jutussa mainostettu niin maan mahtavaksi, että olihan sinne mentävä.

Lopputulema tässäkin keikassa oli, että täyttä humpuukia koko näyttely lukuun ottamatta ehkä paria pientä yksityiskohtaa, mutta ei sitä nyt oikein minään maailman mahtavana muumio näyttelynä voi pitää.
Hukkaan meni koko 9 euroa, Vapriikin tarjonta muuten olisi paljon mielenkiintoisempaa, mutta kun sekin on jo aiemmin nähty eikä niissä muissa näyttelyissä näytä koskaan olevan mitään uutta mistä maksaa 9 euroa aina uudestaan ja uudestaan.
Haluan rahani takaisin vaikka en taida siinä mitenkään onnistua.

Mutta asiaan:
Se numerokuvan haaste numero 1.
Tässä kuvassa ei nyt tietenkän varsinaista numeroa ole, mutta tuo kuvassa pakattuna oleva muumio sanotaan olevan 1 vuotias, että sinänsä osuu maaliin tämä.

Näyttely silti oli huono, menkää vaikka katsomaan jos ette usko.

5 comments:

kaari3 said...

No, ainakin sait postauksen haasteeseen, eihän se 9 euroa aivan hukkaan mennyt. Kenkuttaa moiset mainokset ja pettymykset.

Sanna said...

Hyvä kun kerroit, niin ei tartte mennä. En kyllä ees tienny moisen näyttelyn olemista...

Pulmu said...

Mikään ei harmita niin kuin lattea näyttely josta on odottanut paljon tai edes jotain.

TeeTee said...

Niin ja onhan siinä vain yksi muumio! Menisin kyllä mieluusti vaikka Kairon museoon katsomaan muumioita ja kaikkea mikä liittyy egyptiin. Lontoossa muumioita näin British Museumissa.

pappilanmummo said...

Yksi muumio tuossa kuvassa ainakin on!