12.11.11

Lihakakku

Nam.
Lihakakku on hyvää.
Tähän kakkuun tuli yhteensä yli kilo lihaa seuraavasti.
Alakerrokseen herkullista naudan paistijauhelihaa 1000 grammaa. Yläkerrokseen yhtä herkullista sikanautaa 400 grammaa.
Alakerta liiskataaan litteäksi "pannulihakakuksi".
Kerrosten väliin tuli 4 pilkottua sipuulia. Yksi pilkottu tomaatti ja reippaasti pilkottua valkosipulia.
Tämä versio oli suolaton, mutta totuus on että sitäkin kannattaa sinne viskata ainakin ruokalusikallinen. Ei tarvi sitten suolailla syödessä.
Yläkerta liiskataan alaosan ja sipuliseoksen päälle tiiviiksi "kanneksi" ja painellaan voimalla.
Valmiista kakusta näkee, että yläosassa olisi voinut olla enemmän jauhimuslihaa koska sikanauta kuumentuessaan kutistuu enemmän kuin nauta. Ja voi kuinka paljon sitä lientä tulikaan.
Seuraavaksi uunissa valmistuu äärimmäisen herkulliset ja onnistuneet perunat.
Nyt mene tekemään kakunliemestä superkastikkeen, jonka jälkeen kieli saattaa olla mennyt mukana.
Kuvat ja teksti tulee muuten suoraan iki ihanasta ja aina niin miellyttävä käyttöisestä jo alennusmyyntiin ehtineestä älynokiasta. On silti niitä ainoita puhelimia, jolla näinkin pitkän tekstin tuottaminen näinkin vähillä virheillä on mahdollista ja nopeaa.
Hasta pronto!

No comments: