31.1.12

#013

Numerokuvan #013 haasteena jännät

1. Sileä
2. Rosoinen
3. Mikä ei kuulu joukkoon?

Jo haasteen numero 013 herättää muistoja menneisyydestä, vaikka siihen oikeaan onkin lisätty kakkonen perään jo ties kuinka kauan sitten. 013:sta legenda elää kuitenkin ikuisesti.

Sileä kuin luistinrata piti olla

numero neljän matka presidentinvaailen toiselle kierrokselle, vaan kuinka kävikään? Matka muuttui rosoiseksi ja katkesi kokonaan alkaakseen taas uudelleen vuonna 2018.
Syyn ja Totuuden kirjoittaa Ilkka-lehti pohjanmaan sydämestä: "Paavo Väyrysen pudottivat Helsingin "homot" yli 120000 äänellään Väyrysen 20000 ääntä vastaan."

Ja näinhän se varmaan on, huolestuttavinta ei tässä tietenkään ole mainittu homous vaan vihreys, joka on näinä päivinä valjastettu viemään viattoman, ja kansalaisen viimeisetkin rahat erilaisten, muka ympäristö- ja kulutusverojen muodossa.
Tuntekoon piston siis se, joka vihreää numeroa äänestyslippuunsa piirtää.
Presidentinvaaleissa sillä ei juurikaan ole merkitystä, koskapa pressa ei lakeja säädä, mutta jos sama hapatus jatkuu vielä eduskuntavaaleissakin...siunakkoon!
Pössöt äänestä vihreitä ja itkee kun kiisselin hinta ja verot nousee.

Jaa ja sitten se viimeinen, mikäpä ei tässä kuulu joukkoon ja ei, se ei ole Paavo vaikka saattaa siltä ensin näyttääkin ;-)

1 comment:

pappilan mummo said...

Huumorimielellä...