This one is my contribution of this sundays Yummy Sunday. Unfortunatelly I wrote this story in Finnish, but it is all about the famous Mustamakkara (Black Sausage) made by Tapola. Especially take a look at last photo, it's so Yummy.
Nam, Mustaamakkaraa Tammelantorin Tapolapisteestä.
Tammelantorilla, Tampereella, on kaksi myyntikoppia joihin on jatkuvasti jonoa. Toinen on Ullan Grilli ja toinen on tämä kuuluisampi Tapola.
Ja täältä sitä saa ostaa hintaan 8,30 EUR/kg (halpaa!)
Kuten huomataan, jonoa piisaa. Jonot itseasiassa olivat paljon pidemmät kuin kuvassa näyttää, koskapa kuva on otettu jonottaessa.
Ainekset voi jokainen opiskella tästä taulusta. Siinä on sian suoli jaloimmassa muodossaan.
Lopuksi koko komeus käyttövalmiina lautasella. Sinapin kanssa tietenkin. Puolukkahommat on hienopieruille, sinappi on miesten mauste.
Finally, ready to eat. With mustard, some of them even eat it with a lingonberry sauce.
Hmm...näyttää ihan...samalta kuin???
Ai niin, Tapola on sitten ainoa valmistaja, jonka mustaa kenenkään tulisi koskaan syyödä. Muut on täyttä scheissea.
If you ever decide to taste Mustamakkara, make sure it is made by Tapola. All others are complete crap.
4 comments:
Kuulostaa pahalta, mutta on ihan parasta.
wow, it looks something...is it sweet or sour? I just wonder...
But I love to try this if given a chance.
is it made of blood? what is it made of? very interesting
http://agent112778.blogspot.com/2009/06/taste-test-07-spaghetti-carbonara-of.html
Jaanaba:
Eikä pelkästään kuulosta :-)
HUL:
It's a rather salty.
Jay:
Yes, it's made of blood, pork meat and rye.
Post a Comment