8.3.09

Rantaväylän tunneli

Viisain päätös, joka Tampereella on tehty.


Tuosta se tie sukeltaa talojen alle kunhan aikanaan valmistuu.

Mutta, mitä nämä ihme punavihreät piipertäjät meinaa jotain kansan äänestystä jo päätetystä asiasta.
Haloo!! Päätös on tehty jo. Olisiko pitänyt olla hereillä silloin kun asiaa suunniteltiin, ei sitä jälkikäteen mitään kansan äänestyksiä järjestetä.
Eikä muutenkaan ole syytä sillä kansanäänestys on aina kun kaupungin valtuusto valitaan tai valtakunnan mittakaavassa eduskunta.

Ja vielä, näillä onnettomilla nysvääjillä on oikein omat web-sivut ja lipukkeet joka toisessa kaupassa...ainakaan noissa kaupoissa allekirjoitettavissa adresseissa ei missään selkeästi sanota miksi se pitäisi allekirjoittaa.

Nyt kun sen voi allekirjoittaa luullessaan puoltavansa tai vastustavansa hanketta tai äänestystä siitä, näitä allekirjoituksia keräävä taho voi sitten käyttää ne haluamaansa tarkoitukseen riippumatta siitä minkä puolesta tai vastaan allekirjoittaja on luullut allekirjoittavansa.

Web-sivu, jotta onnettomat mainostavat mm. valintatalon seinällä on muka
www.rantaväylä.webs.com
Jaa on vai, kokeilkaa jos haluatte, ei toimi. (halloo...ääkköset!)
Jos äly ei riitä kirjoittamaan omiin "mainoksiin" www-osoitetta oikein, kannattaako edes yrittää politikoida? Kysyn vaan vaikka tiedänkin jo vastauksen.

Tämä tunnelia vastustava jengi on varmaan samaa, joka taannoin pistettiin ojennukseen valkoisten toimesta ja siitä jäljelle jääneet katkeroituneet punaniskat vastustavat kostona kaikkea edistystä.

Järjestetään samalla kansanäänestys Tammerkosken patoamisesta, punaisten tappiosta, venäjästä irtaantumisesta ja takaisin ruotsiin liittymisestä ... Se on kuulkaa myöhäistä rypistää kun on jo housussa.

Antakaa pösilöt kehityksen kehittää tätäkin kaupunkia. Käykää vaikka joskus ulkomailla katsomassa ja kasvattamassa maailmankuvaa. Juu ei, en tarkoita nyt Teiskoa.

Nähkää varpaankynsiänne pidemmälle.

No comments: